Visser & Smit Hanab wint Contractor Safety Award 2011

Contractor Safety Award 2011

Visser & Smit Hanab Distributie Noord heeft de Enexis Contractor Safety Award 2011 gewonnen! Deze award wordt jaarlijks door Enexis uitgereikt aan de aannemer die het beste presteert op veiligheidsgebied. V&SH was een van de dertien bedrijven die het voorselectietraject doorstonden en werden beoordeeld op de veiligheidsprestaties.

   John Groen (links) ontvangt de award uit handen van Han Fennema (voorzitter Raad van Bestuur Enexis).

Dat voorselectietraject bestond o.a. uit verschillende gesprekken met zowel directie als projectmedewerkers en twee werkplekbezoeken. De bevindingen werden verwerkt in een auditrapport. Tot slot moest er nog een eindpresentatie bij Enexis gehouden worden, waarbij kon worden ingegaan op de bevindingen in het auditrapport. Deze eindpresentatie is gehouden door John Groen (regiodirecteur Distributie).

Rene Oudejans, lid van de Raad van Bestuur van Enexis, namens de jury: “Tijdens de gesprekken en de audit is de open en nuchtere sfeer binnen het bedrijf naar voren gekomen. Daar komt bij dat de aanspreekcultuur binnen het bedrijf is ingeburgerd en medewerkers zich door de directie gesteund weten. Visser¬†& Smit Hanab Distributie Noord is daarnaast ook realistisch en geeft zelf aan nog verbeterslagen te moeten doormaken en pakt dat concreet op. De overtuiging binnen het bedrijf is aanwezig dat men op de goede weg is, dat het veiligheidsbewustzijn ontwikkelt en dat zowel opdrachtgever als opdrachtnemer samen moeten werken aan veiligheid”.

Ook dit jaar heeft Glaskunstenaar Alwin Overwater namens Enexis de Contractor Safety Award 2011 mogen ontwerpen.

Visser & Smit Hanab wint Contractor Safety Award 2011

De Cirkel is rond, zowel bij het gas als elektra.
De 2 manfiguren dragen ervaring en kennis
vol passie over aan elkaar.
Ze werken samen en zorgen voor een volwaardig produkt,
waar de opdrachtgever en klant tevreden op kan toezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>