Tuliq – Het nieuwe merk voor tulpen

Nieuw tulpenmerk "Tuliq"

Een nieuwe Tulpen-merk is geboren “Tuliq”.
Boon Bloembollen produceert al meer dan 25 jaar tulpen. Maar ze zijn nog steeds verrast en onder de indruk van de schoonheid, eenvoud en
het sierlijke uiterlijk van de tulp. Naast de bloemen heeft Tuliq ook passie voor alle stijlvolle tulp accessoires, zoals vazen, kleding, glaskunst en foto’s.

Tuliq staat voor de passie voor tulpen, voor onberispelijke Tulpenbloemen en aanverwante producten met een knipoog naar de tulp.
Ze telen de tulpen op hun moderne kwekerij en werven ze van een collega-topkweker. Dit alles om een goede kwaliteit te waarborgen en met een speciaal concept, om de tulpen te vervoeren, deze kwaliteit naar de winkel te brengen.
Zo krijgt u het beste resultaat van de tulpen bij uw thuis in de vaas.
Tuliq denkt dat de Tulp een life-style product kan zijn. Door het te combineren van de juiste vaas en tulpen, creëert het een bijzondere, speciale sfeer.

De sfeer die ze willen creëren is bijna gelijk aan de PTMD®-filosofie, robuust, sober en sfeervol. Daarom heeft Tuliq een unieke selectie gemaakt uit de
PTMD Collection ® speciaal geschikt voor de Tulpen.
De vorm van tulpen blijft mooi, simpel en elegant en om die reden worden tulpen veel gebruikt in allerlei producten.

De collectie van Tuliq is buiten de bloemen en vazen uitgebreid met unieke style-producten die enigzins een link naar de oerhollandse tulp heeft.
Onder de naam Baglady maakt Marjon Leek schitterende tassen in de vorm van een tulp.
Glaskunstenaar Alwin Overwater maakt al jaren glazen tulpen en heeft speciaal voor Tuliq een aparte serie glassculpturen ontworpen om de tulpencollectie van Tuliq nog exclusiever te maken.

Meer informatie over Tuliq vindt u op hun website www.tuliq.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>