b’Lowlands

blowlands-s

In navolging van een uiterst succesvol Lowlands 2011 keert het b’Lowlandsproject terug op editie 2012 van het populaire festival. Vorig jaar maakten duizenden festivalgangers dankzij b’Lowlands voor het eerst echt kennis met het ambacht glasblazen. En ook dit jaar heeft het b’Lowlandsteam heel wat in petto voor cultuurminnend Nederland.

[column]
[threecol_two]

Net als vorig jaar geven enkele van de beste glasblazers van het Nationaal Glasmuseum – de Glasblazerij demonstraties en workshops waarbij interactie en participatie met de toeschouwers centraal staat. Bezoekers van Lowlands worden uitgenodigd om glasobjecten te ontwerpen, die ze vervolgens samen met de glasblazers letterlijk leven in blazen. Maar dat is nog niet alles, Lowlandsgangers krijgen ook de kans om de grootste bel van het festival te blazen en nieuw dit jaar is het “Tag your own tattoo”-onderdeel. Hierbij worden tattoo’s van bezoekers gegraveerd op een drinkglas door een team van professionele tattoo artists.

[/threecol_two]
[threecol_one_last]

[prima_youtube id=”dnw2xiXg5ZU” width=”240″ height=”120″]Video b’Lowlands 2011

[/threecol_one_last]
[/column]

Dus ga je dit jaar naar Lowlands? Het festival is van 17 t/m 19 augustus in Biddinghuizen. Breng dan zeker een bezoekje aan de b’Lowlands-area!

Meer weten? Kijk dan op b-Lowlands of op De kunst van tegenwoordig .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>