Galerie Landgoed ZoFier

Galerie Zofier

In de zomer van 2012 hebben Marc en Alice Kappetein van Galerie Landgoed ZoFier contact gezocht met glaskunstenaar Alwin Overwater om een collectie kunstzinnige gebruiksartikelen van glas te ontwerpen voor hun galerie in hun monumentale boerderij op Landgoed ZoFier. Inmiddels staat er een kleine collectie karafjes in het unieke pand en natuurlijk volgen er meer creaties van glas.

In en rond de trotse, monumentale boerderij op Landgoed ZoFier wordt het werk van de top van de Nederlandse figuratieve kunst gepresenteerd. In een sfeervolle entourage komt de kunst op geheel eigen wijze tot haar recht. Hier beleef je kunst in een omgeving van 150 jaar boerenarbeid, stoere binten en een imposante schoorsteen die 14 meter omhoog rijst. Een plek waar je kunt dwalen door de vele hoeken en ruimtes van het pand, in de stallen waar het jongvee vroeger stond, in de paardenstal, ’s zomers op het terras of achter in de beeldentuin.

Locatieverhuur: Stelt u zich voor dat u uw gasten ontvangt in een Friese monumentale boerderij te midden van een indrukwekkende collectie kunst. Ongetwijfeld een spraakmakende en onderscheidende entourage voor uw vrienden of relaties. Landgoed ZoFier biedt de mogelijkheid om de galerieruimte en de beeldentuin te gebruiken voor formele en informele bijeenkomsten.

In de galerieruimte, op het terras of in de tuin vindt u alle ruimte om uw programma in te vullen zoals u dat wilt. ZoFier heeft contacten met een aantal uitstekende cateraars die uw bijeenkomst kunnen verzorgen. Voor andere wensen en ideeën voor de invulling van uw programma denken wij graag met u mee. Zo kunt u bijvoorbeeld uw programma aanvullen met een lezing van of sessie met een van onze kunstenaars.

[column]
[twocol_one]

Landgoed ZoFier
Rotstergaastweg 95
8452 LC Nieuweschoot (bij Heerenveen)

tel: 0513 681616
email: info@zofier.nl

Open: vrijdag t/m zondag van 12.30 – 17.00 uur

[/twocol_one]
[twocol_one_last]

[prima_slider id=”3339″ animation=”fade” speed=”3000″ duration=”600″ direction=”no” control=”no” ]

[/twocol_one_last]
[/column]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>