Brons urnhart met vlinder

hart-brons-vlinder-s

In onze collectie gedenkartikelen, waarin wij onder andere as mee kunnen versmelten in het glas, komt binnenkort een nieuwe lijn bronzen urnen uit de “Hartcollectie” van Rondom Rouw.Deze collectie is ontworpen door Gert Brinkhorst en door onze toevoeging van glas zijn vele persoonlijk wensen te realiseren. Een mooi voorbeeld hiervan is een bronzen urn in de vorm en een hart van ongeveer 13 cm hoog met daar bovenop een glazen vlinder. De urn is geschikt voor een deel van de as of voor de as van een baby of foetus.

Meer informatie over onze gedenkartikelen vindt u op Q Memorials

Mijn gedachten, uw gevoel

Nagedachtenisvormen ontwerpen die er niet uitzien als een urn. Sculpturen met gevoel en emotie. Als voorloper in de ontwikkeling van persoonlijke nagedachtenisvormen en kinderurnen zoek ik steeds naar mooie creaties; naar een ontwerp dat raakt. Die gedachten vormden het uitgangspunt bij het bedenken en ontwerpen van de urnenlijn “Hartcollectie”. Stuk voor stuk zeer persoonlijke nagedachtenisvormen die u ook thuis op elke gewenste plek kunt neerzetten. Iedere urn is handmatig vervaardigd. Een uniek tijdloos kunstwerk van de hoogste kwaliteit brons. Ontworpen met zorg voor wat er leeft.

Gert Brinkhorst


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>