50 Jaar BOS

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat het bedrijf BOS Konstruktie- en Machinebouw uit Bolsward startte met het ontwikkelen van machines, liefst met een eigen karakter, voor de professionele gebruiker in sloot- en bermonderhoud en grondverzet en egalisatie en daarnaast ook speciaal bouw projecten.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat het bedrijf BOS Konstruktie- en Machinebouw uit Bolsward startte met het ontwikkelen van machines, liefst met een eigen karakter, voor de professionele gebruiker in sloot- en bermonderhoud en grondverzet en egalisatie en daarnaast ook speciaal bouw projecten.

Nog steeds streven zij ernaar de gebruiker een innovatieve totaaloplossing te bieden waarmee uiteindelijk professioneel gewerkt kan worden. Net iets meer, net iets anders, net iets nieuws; daar zit de uitdaging in. Dat is de filosofie van Bos.

Dit jubileum wordt gevierd tijdens de open dagen op het bedrijf in Bolsward. U bent natuurlijk ook van harte welkom op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli. Meer informatie vindt u op www.bosbolsward.nl

50 Jaar - BOS Konstruktie- en Machinebouw Bolsward

50 Jaar - BOS Konstruktie- en Machinebouw Bolsward

50 Jaar - BOS Konstruktie- en Machinebouw Bolsward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>